AKTIVITETER

Macreddin Stables

Macreddin ligger midt i den spektakulære Wicklow-dalen. Vi tilbyr fine rideturer gjennom Macreddin-skogene og gjennom det storslåtte uberørte landskapet som omgir landsbyen. Ryttere, både nybegynnere og erfarne, kan benytte Equestrian Centre på Macreddin, hvor rideturer kan ordnes.

Golf

BrookLodge Hotel er et perfekt fristed for en golfferie, hvor du kommer bort fra alt det vanlige.
Macreddin golfbane ble grunnlagt av den irske Ryder Cup-helten kaptein Paul McGinley. Golfbanen brer seg over 67 hektar av Macreddin-dalen. McGinley valgte akkurat dette området med enestående naturskjønnhet for sin første golfbane. Golfbanen har landskapets alle naturlige elementer, majestetiske furutrær, godt beskyttet grøntanlegg, forhøyede landingsområder og en frittflytende bekk

Wells Spa

Kildene Wells Spa byr på ekstravagante opplevelser og vannfunksjoner fra hele verden. Stedet er perfekt til avslapping. Macreddin er en organisk oase og satser på bærekraftig levesett. Wells Spa deler denne filosofien med bruken av produkter fra baborganic. Wells Spa er det eneste spa i Irland som importerer denne organiske hudpleieserien fra Tyskland.

Kostnadsfrie aktiviteter

Vi har en rekke kostnadsfrie og rimelige morsomme aktiviteter for alle våre gjester, enten du reiser alene, sammen med partner eller familie eller i en gruppe. Kostnadsfrie aktiviteter kan være sykling, orientering og skattejakter. Om du vil være ute hele dagen kan du bestille en piknikkurv i resepsjonen på forhånd.

Sightseeing-turer:

Det er et godt utvalg av imponerende kulturminner og turistattraksjoner mindre enn 30 minutters biltur unna, deriblant Glendalough, Wicklow Mountains nasjonalpark, Avondale House og Forest Park, Avoca Handweavers og The Meeting of the Waters, for å nevne noen. Detaljert liste med kart kan fås i resepsjonen.

“Dette ekstraordinære spa i en luksuriøs herregård er favorittsted for avslapping for Dublins overklasse. Gjørmebad og flytetanker, finsk badstu og aromabad, tyrkisk bad (Hamam) og et komplett utvalg av Decleor og Carita-behandlinger gjør dette til et av de landets beste spa”

Lonely Planet Travel Guides

Ønsker du ytterligere informasjon, sender du en e-post til info@brooklodge.com. Kontakt oss direkte på telefon 21 547865 og betal kun lokaltakst